Logogroot
Driehoek

ZZD legt de focus op het eind­resultaat: optimaal gewassen ramen. Dat moet efficiënt en met de minst mogelijke overlast gebeuren. Een goede glazenwasser wordt eigenlijk pas opgemerkt als hij weg is en er weer door helder glas naar buiten kan worden gekeken.

Onze glazenwassers zijn altijd representa­tief en uniform gekleed. We zeggen “Goede­morgen” en “Fijne dag nog..!” en lusten uiteraard koffie.

Op grotere objecten wordt de continue voort­gang gegarandeerd door de inzet van altijd dezelfde meewerkend voorman, die zowel het primaire proces (glasbewassing), de voortgang, als de kwaliteit in de gaten houdt. Op dat moment is hij het gezicht van ZZD naar de klant. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt onze komst aangemeld en na afloop laten we een werkbon ter goedkeuring tekenen.

Bij ZZD zijn alle glazenwassers SVS gediplo­meerd als “vakbekwaam glazenwasser”, VCA gecertificeerd en werkt iedereen in representa­tieve, uniforme kleding.

Maar voor we kunnen beginnen, moet er een accoord zijn van de opdrachtgever. De gunning van de opdracht aan ZZD. Het begin van een intensieve, langdurige samenwerking. Deze gunning is op basis van een schriftelijke, vrij­blijvende aanbieding. De aanbieding is altijd gebaseerd op een aanneemsom die is gere­lateerd naar het aantal uit te voeren m2 glas.

Uitbreiding van volume resulteert in een dalende prijs/ m². Echter, het aantal locaties, het formaat van kozijnen, de bereikbaarheid van gevels en daken, de inzet van hoogwerkers en specifieke vergunningen wegen ook mee in de prijsbepaling per object.

Onze administratie verzorgt de maandelijkse digitale facturatie, op basis van ons moderne managementinformatiesysteem. Planning, uitvoering en aanvullende verzoeken van opdrachtgevers zijn dan ook altijd up-to-date.